Forside | OutDoorDenmark

Rebild

Bedste MTB spor i Rebild, Rold Skov og Rebild Bakker. Lækre spor der går gennem et flot og varieret terræn. Masser af højdemeter og tekniske udfordringer. Den store blå Rold Skov rute med singletracks

Jammerbugten

I Jammerbugt finder du en af Danmarks bedste MTB-baner. Den storslåede natur med grønne skove og klitplantager giver mulighed for at blive udfordret hvad enten du er erfaren rytter eller nybegynder. 

Trail King

Trail King

Udfordr dig selv og vennerne i Danmarks nye mountainbike challenge. Det er med nye spor hver dag. Det er udholdenhed. Det er på tid. 

Gastronomi og Mudder

Gastronomi og Mudder

Vil du prøve kræfter med MTB og smage topgastronomi på en af Danmarks bedste restauranter? Niels Bugges Kro & Hotel i samarbejde med Simply MTB giver dig en unik totaloplevelse!

Teknikkursus i Slettestrand

Feriecenter Slettestrands instruktører har stor erfaring i specifik og individuel undervisning i mountainbike og de underviser alle efter de samme grundprincipper. Esben H. Kronborg, aktivitetsleder og chef for vores instruktørteam, er landets eneste fuldtidsprofessionelle MTB-instruktør og har siden 2010 undervist både større grupper og individuelle ryttere. Didaktikken og undervisningen tager udgangspunkt i erfaringer og viden indsamlet gennem mere end 20 års kørsel på mountainbike.

MTB-Teknik ophold inkl. helpension

Tag et intensivt døgn på Feriecenter Slettestrand, hvor I virkelig får rykket grænser og evner på mountainbiken.

Ophold i feriebolig inkl. forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteter.

1 døgns MTB-ophold inkl. helpension, samt 2,5 timers teknikundervisning:

Mountainbike ferie i Slettestrand

Skal du på mountainbike ferie, på træningsophold, på hyggetur med drengene, pigerne eller familien og kan du simpelthen ikke forstille dig en federe ferie end cyklen bag på bilen og så derudaf? Så er vi ret sikre på, at vi har de perfekte rammer for dig!

MTB-kursus i Saltum

5 dages MTB-kursus i Saltum

Saltum Strand-området er et eldorado for mountainbikere på sportsferie. Har du lyst til at få en MTB-oplevelse ud over det sædvanlige, skal du springe med på Saltum Strands MTB-uge. Alle kan være med – kurset er tilrettelagt efter begyndere og øvede fra 15 år og op.

'Trail King' i Slettestrand med overnatning i Saltum

Prøv dig selv af med den nye MTB udfordring: "Trail King". Her bliver du testet på udholdenhed samtidig med, at du bringes rundt på seks af landets allerbedst byggede MTB trails. Samler du dig selv op og tilmelder dig Trail King kan du frit bestemme, hvornår og hvem, du tager Trail King udfordringen med.

Kombiner din Trail King udfordring på sporet i Svinkløv+Kollerup (Slettestrand) med en overnatning på Saltum Strand Camping.