Vandring og MTB på Danmarks bedste outdoor destinationer

MTB oplevelser

OutdoorDenmark præsenterer Jyllands flotteste og mest spektakulære naturområder, som alle har et rigt udbud af aktivitetsmuligheder. På egen hånd, alene eller i grupper kan du få sved på panden og du kan deltage i mange forskellige outdoorsportevents.

Trail King

Trail King

Udfordr dig selv og vennerne i Danmarks nye mountainbike challenge. Det er med nye spor hver dag. Det er udholdenhed. Det er på tid. 

Bryrup Camping

Campingplads med MTB i fokus.
MTB entusiaster vælger Bryrup Camping & Resort.

Teknikkursus i Slettestrand

Feriecenter Slettestrands instruktører har stor erfaring i specifik og individuel undervisning i mountainbike og de underviser alle efter de samme grundprincipper. Esben H. Kronborg, aktivitetsleder og chef for vores instruktørteam, er landets eneste fuldtidsprofessionelle MTB-instruktør og har siden 2010 undervist både større grupper og individuelle ryttere. Didaktikken og undervisningen tager udgangspunkt i erfaringer og viden indsamlet gennem mere end 20 års kørsel på mountainbike.

MTB-Teknik ophold inkl. helpension

Tag et intensivt døgn på Feriecenter Slettestrand, hvor I virkelig får rykket grænser og evner på mountainbiken.

Ophold i feriebolig inkl. forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteter.

1 døgns MTB-ophold inkl. helpension, samt 2,5 timers teknikundervisning:

Mountainbike ferie i Slettestrand

Skal du på mountainbike ferie, på træningsophold, på hyggetur med drengene, pigerne eller familien og kan du simpelthen ikke forstille dig en federe ferie end cyklen bag på bilen og så derudaf? Så er vi ret sikre på, at vi har de perfekte rammer for dig!

MTB-kursus i Saltum

5 dages MTB-kursus i Saltum

Saltum Strand-området er et eldorado for mountainbikere på sportsferie. Har du lyst til at få en MTB-oplevelse ud over det sædvanlige, skal du springe med på Saltum Strands MTB-uge. Alle kan være med – kurset er tilrettelagt efter begyndere og øvede fra 15 år og op.

'Trail King' i Slettestrand med overnatning i Saltum

Prøv dig selv af med den nye MTB udfordring: "Trail King". Her bliver du testet på udholdenhed samtidig med, at du bringes rundt på seks af landets allerbedst byggede MTB trails. Samler du dig selv op og tilmelder dig Trail King kan du frit bestemme, hvornår og hvem, du tager Trail King udfordringen med.

Kombiner din Trail King udfordring på sporet i Svinkløv+Kollerup (Slettestrand) med en overnatning på Saltum Strand Camping.